Nassau Bergen
hotel nassau bergen strand

Hotel Bergen aan Zee

Wanneer u een fijn weekend, week of tijd weg wilt, naar de zee, dan is ons luxe 3-sterren Strandhotel in Bergen aan Zee de perfecte plek voor uw verblijf. Ons hotel is gelegen midden in de duinen van Bergen aan Zee en biedt een rustige plek met mooi uitzicht over Noordzee en duingebied.

Ons hotel heeft 40 kamers, eenpersoons kamers, tweepersoonskamers, familiekamers en aangepaste kamers, voor iedereen is ons geschikt. Elke kamer beschikt over een bad en/of douche en toilet. Ook is er gratis wifi in elke kamer, net zoals kabel televisie. Wanneer u graag een kamer met balkon of terras wilt, kunt u dit ook aanvragen bij onze receptie. Ook bieden wij aan al onze gasten, gratis parkeergelegenheid.

Wat bieden wij u

Veel gasten komen bij ons overnachten vanwege de unieke locatie; wij bieden namelijk als één van de weinige hotels in Nederland, uitzicht over de Noordzee. Door de gunstig gelegen locatie, is het de perfecte uitvalbasis voor lange strandwandelingen, fietsentochten door de duinen of om even tot rust te komen. Wij bieden onze gasten net een beetje meer, voor dat extra fijne verblijf, namelijk;

  • Uniek uitzicht keuze; Noordzee of Duingebied
  • Beste prijsgarantie via deze site
  • Gratis wifi & parkeergelegenheid
  • Zwembad met duintuin
  • 8.1/10 overall gastenervaring & 9.3/10 voor onze locatie
bergen aan zee hotel

Ontbijtbuffet

Het gehele jaar biedt ons restaurant toegang tot een heerlijk aanbod van verse locale producten. Voor het ontbijt bent u van harte welkom om aan te schuiven. Wat ook fijn is om te weten, is dat wij gratis parkeergelegenheid bieden aan onze gasten.

Hotel Bergen aan Zee met zwembad

In de zomer heeft u toegang tot onze beschutte duintuin, mét verwarmd zwembad. Een heerlijke plek om van de zon en ligbedden te genieten.

*Het zwembad is uitsluitend in het zomerseizoen van Mei t/m September geopend.

Reserveer uw verblijf

Wanneer u een heerlijk verblijf aan Zee wilt, dan bent u van harte welkom in ons Strandhotel. Bel gerust met onze receptie via 072 589 75 41 met uw wensen, vragen of reserveringen.