Coronamaatregelen

Gelukkig zijn wij nog open, ondanks de enorme impact van Covid-19!

In het afgelopen jaar hebben wij ons aangepast aan de 1,5 meter samenleving en zijn de nodige maatregelen getroffen, waarmee wij onze gasten en medewerkers op een veilige én gastvrije wijze kunnen én blijven ontvangen!

Zo kunnen hotelgasten bij ons ontbijten en dineren. Dit is gaat via Take-Away en dient op de kamer te worden genuttigd.

Het ontbijt is in de vorm van een Petit Dejeuner, met keuze uit thee of koffie, fruit, een luxe broodje, een croissant, een ei van boer Jonker(gekookt of roerei), jam, sap, ham en kaas van Kaasboerderij de Franschman.

Voor het diner hebben wij enkele hoofdgerechten, vlees, vis en vegetarisch, en enkele desserts. Ook kunt u diverse soorten dranken bij ons afhalen.

Om de veiligheid tijdens uw verblijf zoveel mogelijk te garanderen hebben wij een protocol opgesteld voor onze gasten, medewerkers en leveranciers. Deze is geheel volgens de regels van het RIVM en de (lokale) Overheid.

Voor vragen over bestaande reserveringen of u wilt een reservering maken dan kunt u met ons contact opnemen, zowel telefonisch of via de e-mail en ook via de website.

Wij hopen dat de kracht van gastvrijheid ons zal helpen deze onzekere tijden te doorstaan. Het team van Nassau-Bergen staat hoe dan ook voor u klaar!