Nassau Bergen

Arrangementen

Een paar dagen fietsen, erop uit met de hond, relaxen aan het strand? Bekijk onze arrangementen.

Strandhotel Nassau Bergen

Heerlijk voorjaarsarrangement

Zin in een lange wandeling langs de kust, of relaxen aan zee? Een kamer met uitzicht op de Noordzee of het omringde duingebied? Boek dan ons speciale heerlijk voorjaarsarrangement.

Keuze uit 2,3 of 4 nachten

3-daags fietsarrangement

3-daags fietsarragenement

Kilometers fietsen door het Noordhollands Duinreservaat, afwisselend door gezellige dorpjes en het mooie landschap. Na een lange dag fietsen kunt u tot rust komen in onze lounge met een warm kopje koffie of thee met gebak.

Honden arrangement

Hondenarrangement

Uitwaaien aan zee of ontvluchten in het bos. Honden zijn meer dan welkom in de omgeving en bij Strandhotel Nassau-Bergen met ons speciaal samengestelde Honden arrangement.

3=2 Strand arrangement

Zin in een lange wandeling langs de kust, of relaxen aan zee? Een kamer met uitzicht op de Noordzee of het omringde duingebied? Boek dan ons speciale 3=2 Strand arrangement.

Winter escape

De wintertijd is aangebroken, een winterse strandwandeling, een kopje warme chocolademelk, kaarsjes en de mooiste sfeervolle versieringen. Kom genieten van deze ambiance met de winterdeal speciaal samengesteld voor onze trouwe gasten.

Arrangementen op maat

Heeft u speciale wensen? Wij maken ook arrangementen op maat. In de omgeving van ons hotel kunt u bijvoorbeeld surfen, golfen, tennissen of wandelen (met een wandelkaart). Een arrangement met een cultureel tintje is ook mogelijk. Wij informeren u graag verder en denken met u mee.