Home Arrangementen

Maatregelen Coronavirus

Net als u zijn wij bij Strandhotel Nassau-Bergen overvallen door de enorme impact van het Corona virus, maar gelukkig zijn wij open!

In de afgelopen weken hebben wij ons zorgvuldig voorbereid op de 1,5 meter samenleving en zijn de nodige maatregelen getroffen, waarmee wij onze medewerkers en gasten op veilige én gastvrije wijze kunnen én blijven ontvangen! Zo kunnen hotelgasten in aangepaste, maar nog altijd sfeervolle, omgeving gebruik maken van onze eet- en drinkgelegenheden. Wanneer u uw lunch of diner liever niet in onze restaurants of op onze terrassen geserveerd wilt krijgen, maar op uw eigen kamer, rekenen wij hier slechts € 5,00 toeslag voor.
Wij hopen dat de kracht van gastvrijheid ons zal helpen deze onzekere tijden te doorstaan. Het team van Nassau-Bergen staat hoe dan ook voor u klaar!

Gratis omboekgarantie

Gezien de omstandigheden is het individuele reserveringsbeleid aangepast om u coulance te bieden in het wijzigen/annuleren van uw verblijf. Voor vragen over het annuleren/wijzigen van uw reservering kunt u contact opnemen met ons hotel. Hieronder kunt u de contactgegevens vinden.

Alle reserveringen geboekt direct bij ons hotel via de telefoon of per email tussen 10 maart en 31 mei 2020, voor de periode tot 30 juni 2020 (check out datum), kunnen kosteloos gewijzigd worden tot 12 uur voor de dag voor uw geplande aankomst.

Veilig naar Strandhotel Nassau-Bergen

Om de veiligheid tijdens uw verblijf zoveel mogelijk te garanderen hebben wij een protocol opgesteld voor onze gasten, medewerkers en leveranciers.