Hotel

Kamers

Onze kamers kijken uit over de kust, het duingebied en het dorp. Wist u dat Strandhotel Nassau Bergen één van de weinige hotels in Nederland is met uitzicht op de Noordzee? Elke kamer – deels met balkon of terras – heeft een bad en/of douche en toilet, wifi en digitale televisie. Voor een heerlijk verblijf aan de kust.

Restaurant

Wegens de nieuwe Covid-19 maatregelen is het restaurant van Strandhotel nassau Bergen op dit moment geopend op vrijdag en zaterdag avond voor een take- away diner, uitsluitend voor hotelgasten. 

Tussen 18:00 – 19:30 kunt u het diner bij ons afhalen om vervolgens op de kamer te nuttigen.  

Restaurant

U kunt het hele jaar bij ons lunchen en dineren in ons à la carte restaurant. Wij bereiden al onze gerechten met verse en duurzame seizoensproducten. Ook niet-gasten zijn van harte welkom in ons restaurant.

HotelNassau2020-4547

Zwembad & duintuin

Zomers zit u heerlijk beschut in onze duintuin, mét verwarmd zwembad. In onze buitenkeuken met twee groen geëmailleerde barbecues– Big Green Eggs – grillen wij het hele jaar op topniveau. Kom relaxen op ons beschutte terras.

Parkeren bij het hotel

Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats. We kunnen iedere hotelgast een gratis parkeerplaats aanbieden mocht de parkeerplaats vol zijn.

Parkeren bij het hotel

Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats. We kunnen iedere hotelgast een gratis parkeerplaats aanbieden mocht de parkeerplaats vol zijn.

Omgeving

In de prachtige natuurgebieden rond ons hotel kunt u urenlang wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Ook is ons hotel een goede uitvalsbasis voor korte of langere uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld historische steden als Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen. Of ontdek de diverse musea en landgoederen in de omgeving.

De geschiedenis van ons hotel

In 1907, vlak na de stichting van Bergen aan Zee, zette de bekende Amsterdamse School-architect Berlage een robuust hotel neer, op de plaats waar nu het Zee Aquarium is. Uitbreiding volgde.

strand van bergen aan zee
strand van bergen aan zee

De geschiedenis van ons hotel

In 1907, vlak na de stichting van Bergen aan Zee, zette de bekende Amsterdamse School-architect Berlage een robuust hotel neer, op de plaats waar nu het Zeeaquarium is. Uitbreiding volgde.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws