Nassau Bergen

Hotel

Kamers

Onze kamers kijken uit over de kust, het duingebied en het dorp. Wist u dat Strandhotel Nassau Bergen één van de weinige hotels in Nederland is met uitzicht op de Noordzee? Elke kamer – deels met balkon of terras – heeft een bad en/of douche en toilet, wifi en digitale televisie. Voor een heerlijk verblijf aan de kust.

Restaurant

U kunt het hele jaar genieten van het ontbijtbuffet in ons restaurant. Wij bereiden al onze gerechten met verse en locale seizoensproducten.

HotelNassau2020-4547

Zwembad & duintuin

Zomers zit u heerlijk beschut in onze duintuin, mét verwarmd zwembad.  Kom relaxen op ons beschutte terras.

*Het zwembad is uitsluitend in het zomerseizoen van Mei t/m September geopend.

Parkeren bij het hotel

Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats. We kunnen iedere hotelgast een gratis parkeerplaats aanbieden mocht de parkeerplaats vol zijn.

Omgeving

In de prachtige natuurgebieden rond ons hotel kunt u urenlang wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Ook is ons hotel een goede uitvalsbasis voor korte of langere uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld historische steden als Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen. Of ontdek de diverse musea en landgoederen in de omgeving.

De geschiedenis van ons hotel

In 1907, vlak na de stichting van Bergen aan Zee, zette de bekende Amsterdamse School-architect Berlage een robuust hotel neer, op de plaats waar nu het Zee Aquarium is. Uitbreiding volgde.

strand van bergen aan zee

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws