Liefde voor goed eten

Het hele jaar kunt u bij Strandhotel Nassau Bergen lunchen en dineren. ’s Zomers op het beschutte duinterras (mét verwarmd buitenzwembad). Ook als u geen kamer in ons hotel hebt geboekt, bent u van harte welkom in ons à la carte restaurant. Voor een salade van de chef, tournedos, verse vis van de afslag, een dagelijks wisselende (vegetarische) special… Ons team bereidt alle gerechten met verse en duurzame producten.

Buitenkeuken

Ons restaurant heeft ook een buitenkeuken met een aantal Big Green Eggs (barbecues), waar we het hele jaar smaakvolle gerechten bereiden.

Groepen zijn ook welkom

Voor groepen verzorgen wij graag alles in overleg.

Uitgebreid ontbijt

Ons ontbijt is à la carte en ruim gesorteerd. Van yoghurt en cereals tot (fruit)salade, hartige muffins tot Eggs Benedict en blueberry pancakes. Onze gasten die een overnachting inclusief ontbijt hebben geboekt, serveren wij het Petit déjeuner Nassau: koffie of thee, jus d’orange, croissant, petit baguette, gekookt eitje van boer Jonker, boter, jam en kaas van boer Klaas. Dit is, indien gewenst, in te wisselen tegen een ander gerecht van de kaart, inclusief koffie/thee en een sapje.

In de bar van het hotel kunt u terecht voor een aperitief en verschillende borrelhapjes.