Nassau Bergen
Fietsverhuur

Te fiets de omgeving ontdekken? Via onze partner Pesie Rent a Bike huur je gemakkelijk een fiets, via deze link. Waarom kiezen voor Pesie? Zij brengen na het reserveren de fietsen naar het hotel en hebben ook nog eens een onderweg pech service, dat is handig toch! 

Fietsen 
  • E-bike €28,00 per dag 
  • City bike €13,00 per dag 
  • Urban Arrow €50,00 per dag 
  • Kids bike €8,50 per dag 
Zonnen, wandelen, fietsen rond het hotel

Lekker luieren aan zee? Binnen twee minuten staat u op het strand. Ook ideaal voor lange strandwandelingen, kitesurfen of vliegeren… Aan de noordzijde van het strand is naaktrecreatie mogelijk. Fiets- en wandelliefhebbers hebben de keuze uit talloze routes in het prachtige omliggende duin-, bos- en heidegebied.

Via Freebee Map vindt u verschillende fietsroutes in Noord-Holland via de knooppunten. Klik op de link of scan de QR-code om de route te volgen.

Kunst in Bergen

Kunstenaarsdorp Bergen is op fietsafstand. Middenin het groen ligt bijvoorbeeld museum Kranenburgh. Het beschikt over een uitgebreide collectie van kunstenaars van De Bergense School. Maar er zijn ook wisselende tentoonstellingen van hedendaagse schilders, beeldhouwers, fotografen, architecten, dichters en componisten.

Rondom of in de buurt van de Ruïnekerk zijn allerlei sfeervolle cafés en restaurants.

Activiteiten

Bergen aan Zee heeft twee all-weather tennisbanen, in het Parnassiapark, gelegen in een duinpan. U kunt ook volop mountainbiken of paardrijden. Golfen kan op de 18-holes baan Sluispolder bij Alkmaar.

Alkmaar

Het historische centrum van Alkmaar heeft 400 monumenten. Ontdekt ze via een stadswandeling, of vaar over de grachten. Van april tot oktober is er elke vrijdag kaasmarkt. De compacte binnenstad is ook zeer geschikt voor een dagje winkelen. Of wat dacht u van een bezoek aan het Beatles Museum?