Kamers

Wakker worden met het ruizen van de zee op de achtergrond…

Onze kamers kijken uit over de kust en het duingebied. U staat binnen twee minuten op het strand. Elke kamer heeft een bad en/of douche en toilet, wifi, kabeltelevisie, elektronisch kluisje en telefoon. Sommige hebben een balkon of terras.

Junior suites

Onze junior suites zijn heerlijk ruime kamers. De meeste hebben een riant balkon of terras met uitzicht op zee of over het duingebied.
De kamer biedt ruimte voor twee extra bedden en eventueel een babybedje.

Deluxe kamers

Onze 18 deluxe kamers hebben uitzicht op zee of over de duinen. Sommige beschikken over een balkon of een terras. Enkele deluxe kamers hebben een verbindingsdeur waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn als familiekamer.

Standaard kamers

Strandhotel Nassau Bergen beschikt over 7 standaard kamers. Deze zijn alle voorzien van toilet, bad of douche, comfortabele bedden en een flatscreen televisie met kabelaansluiting. Sommige hebben een terras.

Superior kamers

Het hotel beschikt over 7 superior kamers. Deze zijn alle voorzien van toilet, bad of douche, comfortabele bedden en een flatscreen televisie met kabelaansluiting. De superior kamers zijn kleiner dan de deluxe kamers.