Nassau Bergen

Onze kamers

Wakker worden met het ruisen van de zee op de achtergrond…

Onze kamers kijken uit over de kust en het duingebied. U staat binnen twee minuten op het strand. Elke kamer heeft een bad en/of douche en toilet, gratis wifi en televisie. Enkele kamers hebben een balkon of terras.

Hotel standaard kamer detail stoel

Dorpskamers

Onze knusse dorpskamers zijn tweepersoonskamers met uitzicht op het centrale plein van Bergen aan Zee en de omliggende huizen. Een aantal heeft een klein terras.

Kleine Zeekamer #41

Kleine zeekamers

Klein, maar fijn. Onze zeekamers hebben een prachtig uitzicht op zee en beschikken over een queensize bed, badkamer, bureau, televisie en gratis wifi.

Duinkamer

Duinkamers

Wakker worden met het duin aan je voeten… Het kan in onze duinkamers. De fijne tweepersoonskamers hebben een badkamer, bureau, televisie en gratis wifi.

Zeekamer #64

Zeekamers

Geniet van het geluid van de branding in onze zeekamers. Vanuit deze populaire tweepersoonskamers heeft u zicht op de Noordzee. Met badkamer, televisie en gratis wifi.

Strandkamer #10.1

Strandkamers

Onze ruime strandkamers zijn tweepersoonskamers met prachtig uitzicht op het strand en de zee. ’s Avonds nog even nagenieten van de dag? Dat kan in de zithoek. De kamers hebben een badkamer met douche.

Zeesuite #21.2

Zeesuites

Geniet van de eindeloze Noordzee in onze zeesuites. De ruime kamers hebben een tweepersoonsbed, zithoek, badkamer en balkon met uitzicht op zee.

Duinsuite #24.2

Duinsuites

Kom tot rust in onze duinsuites met zicht op het omringende duingebied. De kamers hebben een tweepersoonsbed, zithoek, badkamer en terras of balkon.

Entree buiten

Familiekamer

Met het gezin bij elkaar? Dat kan in onze familiekamer in het souterrain. Met badkamer, bureau, televisie en gratis wifi. Er is een slaapbank aanwezig voor twee kinderen of één (jong)volwassene.

Single #20

Single rooms

Onze knusse single rooms hebben een goed eenpersoonsbed. Deze kamers liggen aan de dorpszijde van het hotel. Eén single room heeft de privé-badkamer tegenover de kamer. De tweede single room heeft alleen een douche en wastafel.

Zee_kinderen in golven

Vakantiehuis aan zee

Ons Vakantiehuis aan Zee is een riant appartement van 120 m2 met uitzicht op zee. De woon-eetkamer is heerlijk licht met zeezicht. Er zijn een tweepersoonsslaapkamer en twee eenpersoonsslaapkamers. Met keuken, badkamer en tuin.